Uw SEO Specialist in Leiden

SEO Specialist Leiden; haal alles uit het internet

Wilt u meer uit het internet én uw website halen, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Het internet groeit en daarmee tevens de noodzaak om een gedegen internet-strategie te hanteren. Bent u een kleine ondernemer, maar wilt u toch online de concurrentie aangaan en niet achterop raken? Wij denken graag met u mee om uw website dusdanig te optimaliseren zodat hij optimaal gevonden wordt door de grote zoekmachines en uw klanten. Meer weten? Lees dan hieronder verder.

Z

Meer kwalitatieve bezoekers

Er zijn maar liefst 200 factoren die de ranking van uw website binnen de zoekmachine van Google bepaald. Wij nemen uw website nauwkeurig onder de loep en vertellen u welke segmenten binnen uw website geoptimaliseerd dienen te worden om meer bezoekers te genereren en een uiteindelijk hogere ranking te bemachtigen.

Geoptimaliseerd voor alle apparaten

Op dit moment vinden er meer zoekopdrachten plaats via de smartphone dan via desktop/laptop. Dit houdt in dat uw website op alle apparaten geoptimaliseerd moet zijn. Uw website mag bijvoorbeeld niet te lang laden, want dat verkleind de kans op een daadwerkelijk bezoek. Is uw website mobielvriendelijk? Dan zorgen wij ervoor dat hij optimaal presteert bij mobiele zoekopdrachten.

Meer rendement uit uw website

Voor veel bedrijven is de website een belangrijk medium om in een contact te komen met haar klanten. Echter, als u een website heeft, maar deze niet optimaliseert, haalt u onvoldoende rendement uit uw investering. Ga een na, uw auto moet ook ieder jaar gekeurd worden voor optimale prestaties. Dit geldt hetzelfde voor uw website. Zorg dat uw website zoekmachinevriendelijk is, zodat Google en uw klanten uw makkelijker weten te vinden.

SEO Specialist Leiden bij Adsoo Online Marketing

Haal meer uit uw website tegen betaalbare prijzen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SEO voor uw bedrijf? Wij komen graag langs voor een kop koffie en leggen u haarfijn uit wat wij doen en hoe wij dat doen. Nummer 1 op Google? Helaas, deze garantie kunnen wij u niet geven. Wat wij u wel kunnen aanbieden zijn meer gerichte bezoekers en een hogere ranking op voor u belangrijke zoekopdrachten.

SEO Specialist Leiden

SEO Specialist Leiden
0651 630 628
info@adsoomarketing.nl